The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BUG: park/point a domain

Discussion in 'General Discussion' started by Annette, May 30, 2002.

  1. Annette

    Annette Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    445
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Unfortunately, I am not abe to load bugzilla for some reason. If anyone can get in, do me a favor and push this into the list if it hasn't been reported. Thanks.

    Description:

    Park/point a domain function in WHM using the predefined list of available domains does not result in proper parking of domains on subdomains.

    Symptoms:

    1. Park/point a domain from WHM.
    2. Select any subdomain from the predefined list, input the domain to be parked on that subdomain, submit the form.
    3. httpd.conf will show that the domain has been parked on the master domain (ServerAlias entry under the master domain entry in httpd.conf) instead of the subdomain, and will direct requests for the domain to the master /public_html instead of public_html/subdomain

    Workaround:

    1. Manually enter the subdomain name in the available field above the predefined list, enter the domain name to be parked, and submit the form. A correct httpd.conf entry will be created under the subdomain instead of the master domain.


    Thanks!
     
Loading...

Share This Page