The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BUG REPORT - cPanel/WebMail

Discussion in 'E-mail Discussions' started by PCZero, Jun 29, 2007.

  1. PCZero

    PCZero Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2003
    Messages:
    526
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Earth
    In cPanel11 I have found a (minor) bug.

    1) In the x theme set up some branding. (I used custom headers 1, 2, and 3.)

    2) Set up an email account me@mydomain.com.

    3) Go to http://www.mydomain.com/webmail and log into the accont created above.

    4) The branded images are bad links. They show as any missing image will in your browser and the background images show.

    Please advise when this will be fixed.

    Thanks,
    DB
    PCZero.Net!
    WHM 11.1.0 cPanel 11.4.19-R14379
    REDHAT Enterprise 4 i686 - WHM X v3.1.0
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
  3. malexandrov

    malexandrov Registered

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, Did you report this issue to Bugzilla? I have the same problem. It seems like the script is looking for the images in a removed directory, in my case - /cPanel_magic_revision_1149058334...
     
  4. PCZero

    PCZero Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2003
    Messages:
    526
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Earth
  5. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    That cPanel_magic_revision is a redirection script that performs some sleight of hand to load resources from non DocumentRoot accessible locations, in a secure way.

    The problem here is the process is looking in the user's home directory for the branding images, rather than $reseller/cpanelbranding
     
  6. PCZero

    PCZero Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2003
    Messages:
    526
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Earth
    I am aware what is the issue is. I am wondering when the fix will be in place.
     
  7. malexandrov

    malexandrov Registered

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok, thank you for the expliantion. When this issue will be fixed, any clue?
     
Loading...

Share This Page