Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Bug when restoring account

Discussion in 'General Discussion' started by yapluka, Jan 14, 2008.

  1. yapluka

    yapluka Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2003
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    France
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    We're having a problem when restoring accounts : the new IP is not always properly set up in the /var/cpanel/userdata/username/domain.tld, the old IP is maintained.
    Though it is correctly changed in the dns zone file, causing a database inconsistency.

    The servers are all running the Current tree (WHM 11.15.0 cPanel 11.17.0-C19353 )

    This bug is not constant. I have been moving a whole server recently and some accounts were properly restored when some others were not and I can't find a reason.

    Any idea ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. velda

    velda Well-Known Member

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Utah
    Did you get anywhere with this isssue?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice