The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bug! :((

Discussion in 'General Discussion' started by acer2k, Oct 8, 2003.

  1. acer2k

    acer2k Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2001
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  2. mjm2

    mjm2 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    rm -rf /
    whoa.

    a * in DNS perhaps?

    kinda weird.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. rbmatt

    rbmatt Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    There is a line in the httpd.conf

    ScriptAliasMatch /cpanel/(.*) /usr/local/cpanel/base/sredirect.cgi

    This is causing it.

    You should be able to anchor it by having:
    ScriptAliasMatch ^/cpanel/(.*) /usr/local/cpanel/base/sredirect.cgi
     
  4. rbmatt

    rbmatt Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Just tested it and it does fix it, however make sure you fix all instances, as we had 2 lines of this.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. rbmatt

    rbmatt Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Official bug report and solution sent to cPanel

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. acer2k

    acer2k Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2001
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I filled out a bug report also. Hopefully they get it fixed soon.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page