The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bugzilla...

Discussion in 'General Discussion' started by Homeiss, Aug 8, 2002.

  1. Homeiss

    Homeiss Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I couldn't figure out how to use bugzilla so I will post here.

    This is a feature that NEEDS to be added, the ability to edit packages. The only way I can figure to update packages is to delete all the users then creat the new ones...

    Is this right?
     
  2. SHSaeed

    SHSaeed Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Why don't you create a new package and then upgrade/downgrade your users to it?
     
  3. Marty

    Marty Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2001
    Messages:
    630
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    [quote:5ed783f13e][i:5ed783f13e]Originally posted by Homeiss[/i:5ed783f13e]

    I couldn't figure out how to use bugzilla so I will post here.

    This is a feature that NEEDS to be added, the ability to edit packages. The only way I can figure to update packages is to delete all the users then creat the new ones...

    Is this right?[/quote:5ed783f13e]

    No, that is not right.

    Under the Packages section of Web Host Manager, there are three links:

    Add a New Package

    Delete Packages

    Edit Packages

    Guess which one will let you edit packages!

    Now if you are wanting to change a user from one package to another, then you need to look under Account Functions where you will find:

    Upgrade / Downgrade an Account

    With that you can change a user from one package to another.
     
  4. Homeiss

    Homeiss Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gesh, no need to get all smart about it.

    Don't you think I would have noticed a button that says Edit Packages? I didn't notice one cause it's not on the side bar!

    This is what it says under packages:
    Add a New Package

    Delete Packages

    That's it...


    Thanks (SH)Saeed
    I guess I will have to do it this way.
     
  5. Curious Too

    Curious Too Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I don't think the &edit packages& feature is available for resellers.
     
  6. Homeiss

    Homeiss Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ah, see that's what i'm talking about...that's a must I really need that.
     

Share This Page