The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Build 5.0.0-92 WHM no longer working

Discussion in 'General Discussion' started by myros, Sep 19, 2002.

  1. myros

    myros Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2001
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It seems all functions calling anything in /scripts2 no longer works. This is after the update with the warning about the latest build having problems with PHP. Now almost nothing in WHM works, cant add or remove accounts etc.

    Anybody know whats going on? This is a royal pain.


    Myros
     
  2. bdraco

    bdraco Guest

    [quote:d74b43b6cd][i:d74b43b6cd]Originally posted by myros[/i:d74b43b6cd]

    It seems all functions calling anything in /scripts2 no longer works. This is after the update with the warning about the latest build having problems with PHP. Now almost nothing in WHM works, cant add or remove accounts etc.

    Anybody know whats going on? This is a royal pain.


    Myros[/quote:d74b43b6cd]

    You probably have a corrupt whostmgr2 binary.

    rsync -av rsync://rsync.cpanel.net/whostmgr /usr/local/cpanel/whostmgr

    this should re-resync and overwrite the corrupt binary
     
  3. myros

    myros Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2001
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Sorry didnt work.
    All functions that call &scripts& are working, anything that calls &scripts2& isnt working. Which are most of the functions I need :(


    Myros
     
  4. hostseeker

    hostseeker Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It is not working for me either. It must have been a problem with the upgrade 92 from last night.

    Hope you get it fixed soon as I am unable to create accounts and various other features don't work right now.
     
  5. bdraco

    bdraco Guest

    Is everyone having this problem a Ventures Online customer ?
     
  6. bdraco

    bdraco Guest

    rm -f /usr/local/cpanel/whostmgr/bin/whostmgr2
    rsync -av rsync://rsync.cpanel.net/whostmgr /usr/local/cpanel/whostmgr

    try that..
     
  7. myros

    myros Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2001
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Got it fixed. Seems it was a problem on the Ventures Online update server. Thanks for the assist guys.

    Myros
     
  8. hostseeker

    hostseeker Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Yes I am a Ventures Online customer.

    Should I run the above commands to correct my problem also?
     
  9. myros

    myros Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2001
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I believe so, I think the techs at VO have resolved their problem. If you run those and it still doesnt work put in a ticket on their help desk. They had quite a few servers acting up like this so they should be able to help you fix it easily now.

    Myros
     
Loading...

Share This Page