The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

build apache problem

Discussion in 'EasyApache' started by ChemicalWH, Jun 21, 2004.

  1. ChemicalWH

    ChemicalWH Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Whenever i select the options i want (php4.3.7 + gd + xslt) and i press "start build" it basically doesn't do shit.
    the statusbar says it's loading "scripts2/dobuildapache"
    but it's not going anywhere or doing anything.

    anyone who knows how to fix this ?

    Thanks in advance,
    Ruud Goedhart
     
  2. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Try doing it from SSH instead.
     
  3. ChemicalWH

    ChemicalWH Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ok..it's solved
    i needed to reboot the server..

    everytime i tried the update through whm it started a few processes which somehow crashed or something.. so in the end there was 220 processes open.
    i rebooted.. all gone.. update through whm works again :)

    weird though.. guess the first try didn't work.. and made all the other tries useless too :-/

    Ruud Goedhart
     
Loading...

Share This Page