The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

buildapache.sea (Thu Mar 6 01:34:39 2003) problem

Discussion in 'EasyApache' started by gemby, Mar 12, 2003.

  1. gemby

    gemby Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pula, Croatia
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hey guys, has anybody tried this one? I am not 100% sure, but i think is broken!!! I think that php isn't tar-ed corectly, i wont compile!!!

    And when you try to manualy untar php and ./configure, configure (and a whole bunch of it) is missing!!!

    Has anybody tried it so far?
     
  2. icehosting

    icehosting Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have install this in 6 boxs and working fine.
     
  3. FWC

    FWC Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ontario, Canada
    I put it on 6 boxes using Advanced Mode (and leaving mcrypt out) and have had no problems with it.
     
  4. gemby

    gemby Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pula, Croatia
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Ok, i have server in local intranet and allways install new buildapache on it, and if everything goes well, i instal it on web servers. What i mean, i have one mashine for playground where i test everithing first.
    I will try to wget buildapache once again and track every move, maybe it's me, not buildapache :))))
    I'll try tomorow once again!:D
     

Share This Page