The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can get horde to work.....

Discussion in 'General Discussion' started by AbeFroman, Apr 30, 2003.

  1. AbeFroman

    AbeFroman BANNED

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Messages:
    654
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    I get this fatal error, when i click on horde......

    Fatal error has occurred:

    DB Error: connect failed

    [line 102 of /usr/local/cpanel/base/horde/lib/Prefs/sql.php]

    Details have been logged for the administrator.
     
  2. oanielsen

    oanielsen Member

    Joined:
    May 14, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I get this same problem on a brand new box that I just bought. Any ideas from anyone on this??
    WHM 6.2.0
    Cpanel 6.4.0-R19
    RedHat 7.3
     
  3. HollyRidge

    HollyRidge Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Messages:
    138
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Garner NC USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Same problem... Heres the fix...

    Run this first and try...
    /scripts/resethorde

    If that doesnt work...
    /scripts/fullhordereset
     
  4. oanielsen

    oanielsen Member

    Joined:
    May 14, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    That fixed worked great, thanks alot!

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page