The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can increase memory allocation for a domain?

Discussion in 'General Discussion' started by lse, May 11, 2016.

  1. lse

    lse Active Member

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Polis, Cyprus
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Just moved to newer VPS cPanel server my Prestashop 1.6.0.9 BUT WHEN ACCESS
    ADMIN PRESTASHOP > MODULES > MODULES // I think this requires load & show all modules

    GETTING >>>

    [PrestaShop] Fatal error in module AdminModulesController:
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 34430 bytes)


    WELL...? Can increase memory allocation for a domain?
     
  2. webhostuk

    webhostuk Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    You need to increase your PHP memory limit. At the moment, it is set to 32M, which doesn't appear to be enough for you. Edit your php.ini file (or create one) and set the memory_limit to 64M.
     
    PUshkarshinde likes this.
  3. storminternet

    storminternet Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    462
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You can also keep track of third party modules, plugins which are memory intensive and causing problem for website
    Either you need to remove them or upgrade.
     
  4. lse

    lse Active Member

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Polis, Cyprus
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    how do this? can do without SSH???
     
  5. lse

    lse Active Member

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Polis, Cyprus
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Home »Service Configuration »PHP Configuration Editor <<<< MEMORY HERE

    INCREASED SUCCESS HERE ^^^
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Yes, that's a valid method of increasing the PHP memory limit, globally. Let us know if you have any additional questions.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page