Can not send mail out.

karrotx

Member
Nov 10, 2006
18
0
151
Hey,

For some reason I can only recieve email. Here's a shot of /var/log/maillog on Centos 4 when I send an email.


Jan 9 07:53:02 marine spamd[31224]: spamd: connection from localhost [127.0.0.1] at port 42294
Jan 9 07:53:02 marine spamd[31224]: spamd: setuid to DOMAIN succeeded
Jan 9 07:53:02 marine spamd[31224]: spamd: processing message <[email protected]> for DOMAIN:506
Jan 9 07:53:02 marine imapd: LOGIN, [email protected], ip=[::ffff:127.0.0.1], protocol=IMAP
Jan 9 07:53:03 marine spamd[31224]: spamd: clean message (-0.0/12.0) for DOMAIN:506 in 0.7 seconds, 1642 bytes.
Jan 9 07:53:03 marine spamd[31224]: spamd: result: . 0 - NO_RELAYS scantime=0.7,size=1642,user=DOMAIN,uid=506,required_score=12.0,rhost=localhost,raddr=127.0.0.1,rport=42294,mid=<[email protected]>,autolearn=ham
Jan 9 07:53:03 marine spamd[31220]: prefork: child states: II
 
Last edited:

karrotx

Member
Nov 10, 2006
18
0
151
I googled and found out the cause is /etc/eximamiltrap. I googled some more and found out no one really knows what it is and/or does. Does anyone here?
 

chirpy

Well-Known Member
Verifed Vendor
Jun 15, 2002
13,437
31
473
Go on, have a guess
That file is created if you select the option WHM > Tweak Settings > Track the origin of messages sent though the mail server by adding the X-Source headers

Why does it do it? Dunno. How to resolve it? Untick that option :)
 

egomzez

Registered
Jun 5, 2005
1
0
151
Feedback

I don't have that option ticked and yet I still get the same messages in my log for spamd