The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can only use default email

Discussion in 'E-mail Discussions' started by EvilTchnlgy, Aug 26, 2010.

  1. EvilTchnlgy

    EvilTchnlgy Registered

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey guys! I have a new cpanel/whm install that I am having a slight issue with.
    The default email works fine in webmail to send/receive emails as well as receiving all emails to nonexistant email addresses on the domain.

    The default email is edevil@domain.com
    I have created both sales@domain.com and myname@domain.com
    Any emails sent to sales@domain.com or myname@domain.com are sent to the default emails inbox
    I am able to login to sales@domain.com or myname@domain.com on the webmail interface (before choosing which webmail client to use) but after selecting any webmail client it asks me to login again, to which my login info is denied.
    I am also unable to logout of edevi@domain.com when using chrome... I think I remember seeing that this was an issue in all webkit browsers but I wasn't sure.

    Thanks in advance for the help guys :)

    EDIT:
    Don't think this is relevant but when I restart my os I get the following emails

    nameserver failed @ Thu Aug 26 23:39:50 2010. A restart was attempted automagically.
    Service Check Method: [check command]

    Cmd Service Check Raw Output: named is not running

    and

    imap failed @ Thu Aug 26 23:39:50 2010. A restart was attempted automagically.
    Service Check Method: [check command]

    Cmd Service Check Raw Output: dovecot is not running
     
    #1 EvilTchnlgy, Aug 26, 2010
    Last edited: Aug 26, 2010
  2. EvilTchnlgy

    EvilTchnlgy Registered

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Any ideas? Can't figure this out and I can't deploy this server until I fix this :(.
    Thanks in advance guys!
     
  3. Lyttek

    Lyttek Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    770
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    I assume these are actual email accounts and not forwarders?

    Once created, do they actually show up in the list of accounts?
     
  4. EvilTchnlgy

    EvilTchnlgy Registered

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yeppp :(
    They do show up in the list
     
  5. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,478
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Are all of these problems above while using chrome? I'd suggest trying another browser here I think.

    When you reboot a server and until all services come up completely, they may be seen as down when checked by the system, hence the email to you alerting about them. This is normal. If you continue to get them say 10 minutes after a reboot, then it may be a problem.
     
Loading...

Share This Page