The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cannot create ANY user or domain email filters.

Discussion in 'E-mail Discussions' started by jandafields, Mar 7, 2012.

  1. jandafields

    jandafields Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2004
    Messages:
    426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    When I try to create a new user or domain email filter, and click "CREATE", nothing happens and IE says "ERROR ON PAGE" at the very bottom left. I have also tried in Firefox, nothing happens. I cannot create new filters, and I cannot modify old filters.

    WHM 11.32.1 (build 4)
    CENTOS 6.0 i686 standard
     
    #1 jandafields, Mar 7, 2012
    Last edited: Mar 7, 2012
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you post the output of the cPanel error log when you attempt to create an email filter? The cPanel error log is located at:
    Code:
    # /usr/local/cpanel/logs/error_log
    Thank you.
     
  3. jandafields

    jandafields Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2004
    Messages:
    426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Nothing appears in the file when I push the create button. The create button acts like nothing happens, so cpanel doesn't even know it gets clicked.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  5. jandafields

    jandafields Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2004
    Messages:
    426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    That it is. I use a modified x3 theme, that I modified myself. It has worked perfectly for a long time, with my own branding and such, but the recent cPanel updates have broken it. I went back to the official x3 and it works. I will have to rebuild by custom x3 themes based on the newer version of x3 now.
     
  6. vlus

    vlus Member

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    Sorry to jump into your thread, but I am having the EXACT same problem. I am using WHM/cPanel ver 11.32.2 (build 25). I am using the supplied x3 with no modifications. I have been using this trouble free for years and now I can not edit or create new Account Level Email Filters. Your help is appreciated in advance!
     
Loading...

Share This Page