Christo

Member
Jun 14, 2005
7
0
151
Bromsgrove, UK
Hi
We cannot create new accounts on WHM, getting the following errors;

[a fatal error or timeout occurred while processing this directive][a fatal error or timeout occurred while processing this directive]WWWAcct 10.0 (c) 1997-2005 cPanel, Inc.

+===================================+
| New Account Info |
+===================================+
| Domain: cccccccccccc.com
| Ip: 333.333.33.33 (n)
| HasCgi: y
| UserName: cccccccc
| PassWord: ffffffff
| CpanelMod: x2
| HomeRoot: /home
| Quota: 100 Meg
| NameServer1: ns0.yyyyyyyyyyyyyyyyy.co.uk
| NameServer2: ns1.yyyyyyyyyyyyyyyyy.co.uk
| NameServer3:
| NameServer4:
| Contact Email:
+===================================+
User cccccccc added
Changing password for cccccccc
Password for cccccccc has been changed
Removing Shell Access (n)
Changing shell for cccccccc.
Shell changed.
Copying skel files from /root/cpanel3-skel/ to /home/cccccccc/
Using Quota v3 Support
[an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]Added Entries to httpd.conf
Bind reconfiguring on server1 using rndc
Added Named File
Using Frontpage 5.x!
No Server found

Restarting apache
Ftp Password Files synced
Vhost Passwords synced
Notifcation => via EMAIL [level => 3]
wwwacct creation finished
Account Creation Complete!!!

Any help would be much appreciated.
Thanks
Christo
 

wrsenter

Registered
Jul 25, 2005
3
0
151
Yep, I am getting that too.

I figure the CPanel auto update screwed me AGAIN! My fault though, I should have turned it off. I went to WHM to define 4 new accounts this morning and guess what... Now instead of this task taking 5 minutes, it's going to take hours of time that I do not have.

I cleaned out the named.conf file for the entry and deleted out of /var. NOGOOD.
Now, I am now running cpanel update . Maybe that will fix.

If support from CPanel sees this, your last update is screwing up everyones installation.
Please advise !!



I have used CPanel, Ensim Pro, Plesk. They all have their shortcomings.
 

wrsenter

Registered
Jul 25, 2005
3
0
151
Woops,,, me again...

I just noticed at the top of WHM home page where CPanel posts notices...

See the one about version 10.6 compatibility. Now I feel stupid but I am still gonna
turn auto update off.

Thanks
 

web12

Well-Known Member
Nov 20, 2002
240
0
166
Getting this to on One server... all other servers have updated fine.

Problem still persists after doing a /scripts/updatenow followed by a /scripts/upcp --force

Any other suggestions?
 

Christo

Member
Jun 14, 2005
7
0
151
Bromsgrove, UK
solved problem

Thanks for the advice. Our scripts were out of sync with our current version of cpanel -WHM 10.1.0 cPanel 10.2.0-R82.

We ran /scripts/upcp and it resolved the problem. We can now create accounts again.

As a result we have turned off all auto updating.

Thanks again
Christo
 

dolphyn

Well-Known Member
Nov 27, 2001
67
0
306
cPanel Access Level
Root Administrator
Hmm, after running /scripts/upcp I'm still seeing fatal errors at the top of the new account setup , like this:

[a fatal error or timeout occurred while processing this directive][a fatal error or timeout occurred while processing this directive]WWWAcct 10.0 (c) 1997-2005 cPanel, Inc.

But the rest of the setup appears normal and the new account seems to work okay as far as I can tell. Ideas anyone? Thanks.
 

Christo

Member
Jun 14, 2005
7
0
151
Bromsgrove, UK
we have fatal error message as well

Hi
I should have added we get same fatal error message as well when we create accounts, but everything appears to be working ok. However as I have said on another thread we are now getting delivery failure notice when we send mail although the mail has been delivered successfully.

Christo
 

gpan

Member
PartnerNOC
Feb 6, 2003
9
0
151
Still get the error on a 10.6.0-R55 even after updating - account does create though.

a fatal error or timeout occurred while processing this directive][a fatal error or timeout occurred while processing this directive]WWWAcct 10.0 (c) 1997-2005 cPanel, Inc.

+===================================+
| New Account Info |
+===================================+
 

-jdk-

Well-Known Member
Aug 28, 2005
63
0
156
I am having the same message with WHM 10.6.0 cPanel 10.6.0-R55. Do we have an update on this?
 

web12

Well-Known Member
Nov 20, 2002
240
0
166
/scripts/updatenow followed by /scripts/upcp makes no difference for me, still get the error message at the top of the form, but the page seems to go on to create the account.
 

-jdk-

Well-Known Member
Aug 28, 2005
63
0
156
Yes, it still creates the account. I did the above and it seemed to work for me.
 

easyhoster1

Well-Known Member
Sep 25, 2003
657
0
166
web12 said:
/scripts/updatenow followed by /scripts/upcp makes no difference for me, still get the error message at the top of the form, but the page seems to go on to create the account.

/scripts/upcp --force

will get everything back in sync
 

ShAwNz

Active Member
Dec 21, 2003
31
0
156
Hello

I cant create new accounts either and get this error when i run /scripts/upcp --force

"Can't locate cPScript/HttpRequest.pm in @INC (@INC contains: /usr/lib/perl5/5.8.1/i686-linux /usr/lib/perl5/5.8.1 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.1/i686-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.1 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0 /usr/lib/perl5/site_perl . /scripts) at /scripts/upcp line 21.
BEGIN failed--compilation aborted at /scripts/upcp line 21."