The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cannot use due to limits.

Discussion in 'General Discussion' started by PimpJu1ce019, Aug 8, 2008.

  1. PimpJu1ce019

    PimpJu1ce019 Registered

    Joined:
    Aug 8, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I can't choose a package for a new user due to limits? Does any one know what this means?

    pic attached
     

    Attached Files:

    • help.JPG
      help.JPG
      File size:
      37.2 KB
      Views:
      261
  2. MaestriaNick

    MaestriaNick Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    159
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Hi,

    You have to contact your host to make the change to remove the package limits from main WHM >> Reseller center.
     
  3. adam2737

    adam2737 Registered

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have the same problem, however, it affects the root WHM and resellers. I'm on a VPS and not sure what I have to do to remove the warning.
     
  4. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You are showing the exact same warning message for the root user's account? The root user doesn't have limits. Can you post a screen print as well when logged in as root user?
     
  5. adam2737

    adam2737 Registered

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Solved:

    I'm a true cpanel n00b. The reason I keep seeing "unable to use due to limits" is because it's the legend... I must be too tired, and I'm not using that as an excuse ;)
     

    Attached Files:

    #5 adam2737, Nov 6, 2010
    Last edited: Nov 7, 2010
  6. kimper

    kimper Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Montreal, Canada
    Yes, it is a legend.
    Just create packages and navigate into the list to see your packages and choose one :)
     
Loading...

Share This Page