Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

SOLVED Can't add DKIM record

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by jndawson, May 23, 2018.

Tags:
  1. jndawson

    jndawson Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    198
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Western US
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Tried to add a DKIM record using whm > account functions > modify an account

    Code:
    Unable to enable DKIM: Cpanel::DnsUtils::Install::Processor:564: There is no zone file on this system that can contain “default._domainkey..”.
    We've added DKIM records many times. What has gone sideways?
     
  2. 24x7server

    24x7server Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    1,786
    Likes Received:
    82
    Trophy Points:
    78
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    The error suggest zone file does not contain default.domainkey.. Can you check the DNS zone for this domain and verify it once?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. jndawson

    jndawson Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    198
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Western US
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    There is no DKIM record, hence the attempt to create one, hence the error message received.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,672
    Likes Received:
    1,788
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello @jndawson,

    We have a couple of internal cases that likely relate to the error message you have reported. Could you let us know which version of cPanel & WHM is installed on this system? Also, for the affected account, is it's primary domain name a subdomain? If so, does the parent domain name of that subdomain exist as an alias (parked domain) in the cPanel account?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. jndawson

    jndawson Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    198
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Western US
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    v.70.0.44

    No. We ran into the issue with another primary domain. Also, we've added DKIM records with no issue after we had the first issue, but had another fail after a couple of successes.
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,672
    Likes Received:
    1,788
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello @jndawson,

    Could you open a support ticket so we can take a closer look at the affected system? You can post the ticket number here and I'll link this thread to the ticket.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. jndawson

    jndawson Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    198
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Western US
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    We just updated to v.70.0.46 since it looked like one or two of the changes might address the issue. We checked the domain zones to which we couldn't add the DKIM record and it works now.
     
  8. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,672
    Likes Received:
    1,788
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I'm glad to see the issue was solved in version 70.0.46. It's looks like this was related to the following case:

    Fixed case CPANEL-20449: Ignore empty zones when returning zone fetch results.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. jndawson

    jndawson Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    198
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Western US
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    That was the one we were thinking - thanks!
     
    cPanelMichael likes this.
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice