The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cant change account domains :-(

Discussion in 'General Discussion' started by meridianblade, Jun 26, 2007.

  1. meridianblade

    meridianblade Member

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, when I try to modify a account to change it's domain I get:

    Sorry, changing a user's domain is currently disabled
    Unable to change domain name
    Changing shell for getnasty.
    Shell not changed.

    Modifications Complete

    Im not sure where the option is to fix this, can anyone help?
     
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,461
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Are you running EDGE?
     
  3. meridianblade

    meridianblade Member

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes I am, do I need to change to current? Im running apache 2 on edge, will this revert back to the older apache?
     
  4. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,461
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    This functionality is currently disabled in EDGE, due to the Apache Configuration Infrastructure development and testing. You can perform the modifications manually (if yo uahve the knowledge).

    Switching to Current will probably downgrade Apache to 1.3.
     
  5. meridianblade

    meridianblade Member

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Would the only records I need to touch in the httpd.conf file? im going to take a stab and say no :( and that im gonna have to downgrade huh? eek!
     
  6. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Please note that EDGE builds are not recommended for production use for reasons such as this.
     
Loading...

Share This Page