Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

can't connect to my cPanel

Discussion in 'General Discussion' started by yogev, Jul 25, 2015.

  1. yogev

    yogev Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    null
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I can't connect to my cPanel, is it possible that it is down??
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,161
    Likes Received:
    370
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Sure it's possible. No one on these forums would know about that though, you'd have to ask your Hosting Provider.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. velnix

    velnix Member

    Joined:
    Aug 9, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Check the cpanel service status if you have root access

    Code:
    /etc/init.d/cpanel status
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,161
    Likes Received:
    370
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    He can't connect, that's the reason for the thread.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,672
    Likes Received:
    1,788
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    It's typically a good idea to consult with your web hosting provider first if you do not have root access to the server, as InfoPro mentioned. You can also try connecting over the IP address to determine if it's an issue with your domain name resolving to the correct IP address.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice