The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't Copy multiple accounts/packages from another server

Discussion in 'Data Protection' started by Tigga573, Sep 6, 2014.

  1. Tigga573

    Tigga573 Registered

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Woodstock, Georgia, United States
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I used the copy multiple accounts tool and it copied over almost half (9 accounts, around 25GB total). It failed on the other half (some as large as 15GB, others only a few MB), so I tried the process again. No matter what I do, I keep getting basically the same error:
    The password is correct. I can login to WHM and SSH just fine on the old server, and this system worked to copy the first half of my sites. I tried changing my password on the old server and that did not help. I tried creating public keys on both servers and using that option, but it still gives the same error. Why is it still giving an error about the password when I'm using public keys? What can I do to fix this? One of the main reasons I'm even paying for cPanel on this new server was to make the transfer nice and easy, but so far it's done the exact opposite.
     
  2. avonni

    avonni Member

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Whitelist source server's IP in destination server's firewall and destination server's IP in source server's firewall and try again.
     
  3. Tigga573

    Tigga573 Registered

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Woodstock, Georgia, United States
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks for the reply. I just that and it made no difference. No matter what I'm still getting the "sshcmdpermissiondeny" error.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  5. Tigga573

    Tigga573 Registered

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Woodstock, Georgia, United States
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes, apparently that was the issue. I put in a support ticket with my old host last night and they mentioned something about cPHulk causing the problem. Hopefully this will help someone else since I didn't see a thing about cPHulk when googling the problem.
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page