Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

can't downlaod email.reg

Discussion in 'E-mail Discussion' started by bhhost, Dec 23, 2005.

  1. bhhost

    bhhost Registered

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have a problem in cpannel. When I go to "Configuring Mail Client" instead of getting email.reg file, it open simply html with recording which should be in that .reg file.
    Does anyone know what is the problem, and why I cannot download email.reg file?
     
  2. bhhost

    bhhost Registered

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    up

    up up up up up
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,470
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    Please don't bump threads.

    Have you tried using a different browser? Also, what version of cPanel are you using and have you tried updating it as there was a fix for the feature a while back.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. spector

    spector Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2005
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I have same issue... I use STABLE 10.8.0 cpanel. reg file is not downloaded its displayed in browser (as html).
     
  5. webignition

    webignition Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    10.8.1_114 is the latest stable - have you tried upgrading?

    Also, what OS/browser are you using (clientside OS, that is)?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. jozeph

    jozeph Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2004
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I've reported this bug. Only occurs with SSL connection.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice