Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Can't get cgi chat to work

Discussion in 'General Discussion' started by AbeFroman, Jan 6, 2003.

  1. AbeFroman

    AbeFroman BANNED

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Messages:
    654
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    http://heartlights.org/heartlightstemple.html
    http://heartlights.org:2084/?nick=abe&channel=Temple

    This cgi-chat stopped working all of a sudden, how do i fix this?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,574
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    343
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Check firewall permissions as on ours 2084 was blocked and we had to unblock it.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. chakky

    chakky Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2002
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hi,

    try /etc/rc.d/init.d/cpanel3 restart

    It should restart the chat port.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. hostit1

    hostit1 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hello,

    When I typed /etc/rc.d/init.d/cpanel3 restart I received a "command not found". I had to actually go into the init.d directory and type ./cpanel restart

    What am I doing wrong?

    Sincerely,

    Mark Langston
     
  5. positive

    positive Member

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    having the same problem.
    Any ideas?
     
  6. OpperGoeroe

    OpperGoeroe Active Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Same problem here, does anyone know how to fix it? My customers can't reach this chat port now.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice