The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't get to any of my websites after cpanel install

Discussion in 'General Discussion' started by AngelusUK, Jun 29, 2009.

  1. AngelusUK

    AngelusUK Registered

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi I am wondering if anyone can help me.

    I have installed cpanel on my dedicated server and now I can't access any of my domains all I get is the Great Success message when I go to any of the sites...

    I installed the cpanel with centOS but didin't realise it had o be on a fresh server install - is there anyting I may be able to do to cure this without having to do a total server rebuild?

    I have backed up my databases and websites just in case, but thought after my very blonde moment trying to install over the remote controll that was alread on there, I would ask here before I go ahead and do the server rebuild

    Thanks in advance for any help or advice!:eek:
     
  2. PlatinumServerM

    PlatinumServerM Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    397
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey, USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. Spiral

    Spiral BANNED

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    In addition to restoring accounts after loading Cpanel, there is also
    the DNS update replication factor where in if any accounts got their
    IP addresses updated, you'll need to allow for those changes to catch
    up in the DNS system before you'll see the accounts working else
    you'll likely be directed to the wrong page because your computer
    is remembering the old IP address.
     
Loading...

Share This Page