Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Can't install munin or clamav. No error on screen.

Discussion in 'General Discussion' started by benito, Oct 16, 2015.

  1. benito

    benito Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    323
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Mar del Plata - Argentina
    Hello! I got a new cPanel server today and can't install munin or clamav.

    On screen its says nothing. Only two lines who says:

    Done

    Process Complete
    There is any way to do those install from shell so i can see any error messages?

    Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,563
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Is cPanel up to date on that server?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. benito

    benito Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    323
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Mar del Plata - Argentina
    Yes, its running WHM 11.52.0 (build 15)

    Thanks.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,563
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Run this on your system to be sure all required RPMs are available:
    Code:
    /usr/local/cpanel/scripts/check_cpanel_rpms --fix
    I've just successfully installed both without issue.

    If that doesn't sort this for you, feel free to open a ticket directly to cPanel Technical Support about this if you like.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. benito

    benito Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    323
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Mar del Plata - Argentina
    Well, i find the problem. The symlink to /scripts was missing. I regenerated the symlink and all problem is solved.

    Looks like this cPanel server has some custom stuff i didn't like so much. I will contact my provider to ask for a clean cPanel install.

    Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    Infopro likes this.
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice