The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't login automatically by URL anymore..

Discussion in 'General Discussion' started by anton_latvia, Dec 4, 2007.

  1. anton_latvia

    anton_latvia Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 11, 2004
    Messages:
    348
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Latvia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    For a long time one of our resellers has been using the following form of accessing cpanel:

    https://<DOMAIN>:2082/login/?user=<USERNAME>&pass=<PASSWORD>

    Now we have changed all themes to x3 and it stopped working for him. Should it be like this or do I have to clean/restart something? Right now it will just try to connect... connect... with no output.

    Regards,
    Anton.
     
    #1 anton_latvia, Dec 4, 2007
    Last edited: Dec 4, 2007
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I just tried that on a test server (running BETA) and a production server (running latest STABLE) and it worked for me.

    Are you by chance using a custom login theme?

    If not, does running /scripts/upcp --force via SSH as root resolve this issue?
     
  3. anton_latvia

    anton_latvia Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 11, 2004
    Messages:
    348
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Latvia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Actually problem was with user's password, I had to reset this user's password to fix it.

    Anton.
     
Loading...

Share This Page