Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Cant login cPanel or WHM all of a sudden

Discussion in 'General Discussion' started by Al Joe, Mar 31, 2015.

  1. Al Joe

    Al Joe Member

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    nyc
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    It says I dont have a licence

    - Removed -

    but when I used that provided link it says I do have a licence.

    - Removed -

    Whats the problem? it used to work and now all of a sudden stopped
     
    #1 Al Joe, Mar 31, 2015
    Last edited by a moderator: Apr 3, 2015
  2. Patrick Heinz

    Patrick Heinz Active Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Brasil
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,
    Did you follow the instructions on page?
    What happen when you run (as root) the command:
    Code:
    /usr/local/cpanel/cpkeyclt
    ?
     
  3. Al Joe

    Al Joe Member

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    nyc
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I did follow everything as far as I can tell... and it was working perfectly and just all of a sudden stopped

    I did all of the bottom steps except installing DNSONLY since I dont have a dedicated server, only a regular VPS one.

    To Install cPanel & WHM

    Access Your Server

    The Installation Process

    Disable SELinux

    Install cPanel DNSONLY

    ----


    When I run the command,
    This pops up:

    Code:
    root@: [~]# /usr/local/cpanel/cpkeyclt
    Updating cPanel license...Done. Update succeeded.
    Building global cache for cpanel...Done


    I tried logging in again and still nothing.
    thanks for the reply,

    Whats weird is that in my original image it said

    Your license could not be activated because:

    Invalid License File

    now it says

    Your license could not be activated because:

    Invalid License File, Decrypt Failed.
     
    #3 Al Joe, Mar 31, 2015
    Last edited: Mar 31, 2015
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,585
    Likes Received:
    440
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Please feel free to open a ticket to cPanel Customer Service.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice