The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cant login cPanel or WHM all of a sudden

Discussion in 'General Discussion' started by Al Joe, Mar 31, 2015.

  1. Al Joe

    Al Joe Member

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    nyc
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    It says I dont have a licence

    - Removed -

    but when I used that provided link it says I do have a licence.

    - Removed -

    Whats the problem? it used to work and now all of a sudden stopped
     
    #1 Al Joe, Mar 31, 2015
    Last edited by a moderator: Apr 3, 2015
  2. Patrick Heinz

    Patrick Heinz Active Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Brasil
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,
    Did you follow the instructions on page?
    What happen when you run (as root) the command:
    Code:
    /usr/local/cpanel/cpkeyclt
    ?
     
  3. Al Joe

    Al Joe Member

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    nyc
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I did follow everything as far as I can tell... and it was working perfectly and just all of a sudden stopped

    I did all of the bottom steps except installing DNSONLY since I dont have a dedicated server, only a regular VPS one.

    To Install cPanel & WHM

    Access Your Server

    The Installation Process

    Disable SELinux

    Install cPanel DNSONLY

    ----


    When I run the command,
    This pops up:

    Code:
    root@: [~]# /usr/local/cpanel/cpkeyclt
    Updating cPanel license...Done. Update succeeded.
    Building global cache for cpanel...Done


    I tried logging in again and still nothing.
    thanks for the reply,

    Whats weird is that in my original image it said

    Your license could not be activated because:

    Invalid License File

    now it says

    Your license could not be activated because:

    Invalid License File, Decrypt Failed.
     
    #3 Al Joe, Mar 31, 2015
    Last edited: Mar 31, 2015
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,478
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Please feel free to open a ticket to cPanel Customer Service.
     
Loading...

Share This Page