The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

can't login to CPanel

Discussion in 'General Discussion' started by famous58, Sep 8, 2004.

  1. famous58

    famous58 Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello.

    I recently switched about 40 accounts from one server to another. All the accounts are fine save one. The site is active and where it's supposed to be (ping proves this) however when I try to login to cpanel I get a 404 page not found. When typing in www.theaccountname.com/cpanel it asks for the username and pass but then takes me to the 404 page (It even knows I'm logged in after that because when I leave the page and go back it doesn't ask for the user/pass but sends me right to the 404 page).

    Again out of all the accounts that where transfered this is the opnly account that has this problem. Any ideas?

    T.I.A.
     
  2. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    How were the accounts transferred?

    Are you the server admin or a reseller/end-user?

    Are you able to FTP to the account?
     
  3. famous58

    famous58 Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    The accounts were transfered through WHM mostly. Some where done manually as WHM refused to transfer some of them.

    I am the server admin.

    Yes I can ftp to the account
     
  4. cguimont

    cguimont Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Question: You sure that the domain is not pointing to the old server??

    Like, thedomain.com/cpanel could be pointing to the old server, which could be why it makes that error
     
  5. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Sounds like that account might be using a skin that's not on the new server.
    It can't find the skin folder.
     
Loading...

Share This Page