Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Can't logon to one of my servers with chrome/safari (works in FF)

Discussion in 'General Discussion' started by sp3ctre69, Aug 7, 2011.

  1. sp3ctre69

    sp3ctre69 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Messages:
    103
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    Hi,

    Up until recently I have been able to login to my main server and my two DNS only servers without problem. Yesterday I had some reports that people were having intermittent problems connecting to sites so I decided to take a look on mt primary name server. It doesn't have an SSL certificate so I got the chrome warning and selected "proceed". I was then prompted for my logon and password and then it just hangs and eventually gives me a timeout message.

    If I try the same thing with my main server and secondary DNS server it works fine and shows me the control panel but for some reason the primary DNS server won't let me in. In Firefox all 3 servers work fine.

    Any ideas, I'm tearing my hair out?

    Thanks
     
  2. sp3ctre69

    sp3ctre69 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Messages:
    103
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    Interesting findings so far... I am connecting via VirginMedia (UK).

    When I connect with Virginmedia I can use Firefox but not Safari or Chrome

    When I connect using my mobile phone I can use any browser fine?!

    Very odd!
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice