The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't receive e-mails

Discussion in 'E-mail Discussions' started by jmaurin, Aug 6, 2014.

  1. jmaurin

    jmaurin Registered

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi.
    I had my server receiving mails fine, until stoped.
    I've checked queue and hgas a lot of system e-mails.....i've deleted all of then and restarted system, but my incoming mail queue is not running anymore. If I send an e-mail, everything is working fine. If I try to receive an e-mail from external, they don't work. I can see the external mail in mail queue, but it isn't deliered to mailbox. If I check the message on the queue and select "Delivery selected", I got the e-mail right.....but I need to force queue manually. What could be? I can't see any error in exim or maillog.
    In service status, all my services are running.
     
  2. jmaurin

    jmaurin Registered

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Solved!
    There's a configuration that stop mail delivering when server load > X, which X is '3' by default. Since i'm running my server in my microserver and server load is more than 3, it was stoped. Solved by increasing this value.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page