The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't receive external email

Discussion in 'E-mail Discussions' started by per, Jan 13, 2003.

  1. per

    per Registered

    Joined:
    Jan 13, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I keep on getting the same message over and over again; address rejected by the server. Anyone has a clue to what I might be doing wrong?

    Thanx a lot

    per
     
  2. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Need more input. :)
     
  3. bmcclure

    bmcclure Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Racine, WI
    Same problem, I think. Any ideas?

    Your message

    To: bmcclure@andhosting.com
    Subject: testing
    Sent: Sat, 3 May 2003 17:01:29 -0500

    did not reach the following recipient(s):

    bmcclure@andhosting.com on Sat, 3 May 2003 16:59:09 -0500
    The e-mail address could not be found. Perhaps the recipient moved to a different e-mail organization, or there was a mistake in the address. Check the address and try again.
    < im1.sec.tds.net #5.1.2>
     
  4. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  5. bmcclure

    bmcclure Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Racine, WI
    That told me a few things, but there's more to it...

    I piped 3 addresses to PerlDesk, and those 3 addresses now work fine. I think this is a problem with Exim. What do you think? Thanks.
     
  6. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Any addresses that work fine without inclusion in a 3rd party script, would lead me to believe that if there is a problem, it is with the 3rd party script.

    Not sure how that applies to your situation, but at least you got things working now. :)
     
  7. bmcclure

    bmcclure Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Racine, WI
    Actually the piped addresses worked fine.

    Regardless, EVERYTHING works fine on our site once again. We ended up having to change ALL IP addresses on the server to Internal addresses to work with our NAT and that fixed everything.

    Now it'sjust a matter of making sure the user doesn't see the internal IP and sees the external isntead...
     
Loading...

Share This Page