The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't restore backups after server move.

Discussion in 'General Discussion' started by dingolingo, Dec 21, 2005.

  1. dingolingo

    dingolingo Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've set up a new server and installed WHM. Did a forced backup on the old server and ftp'd these files to the new. Placed them in /backup/cpbackup.

    If I use 'Restore Backups' or 'Restore Multiple Backups' I see no files listed.

    If I transfer the files to /home and use 'Restore a Full Backup/cpmove file' I see a list of the files, but get a 'No Restorable archives found! ' message when I try to restore one.

    I CHMOD one file to 777 because I thought it was permissions. Didn't work.

    The file will unpack via tar command.

    Files are in the format username.tar.gz

    Any ideas?
     
  2. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    How did you transfer the files from the old to the new server? Using scp or rsync command?
     
  3. dingolingo

    dingolingo Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ftp

    FTP from the command line.

    cheers
     
  4. aby

    aby Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    If that is a correct backup, no matter the way of transfer, you should be able to restore at the new server...

    Anyway try taking a full backup of the domain ( first try for a single domain)again using

    /scripts/pkgacct username

    copy it to the new server

    then restore it using

    /scripts/restorepkg username and see if that is working
     
  5. markhard

    markhard Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    does the backup function on the new server already configured? login on WHM and click "Configure Backup" under Backup menu.
     
  6. dingolingo

    dingolingo Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Found it!

    I had entered the file name rather that the username as is requitred

    many thanks for your help.

    cheers

    peterC
     
Loading...

Share This Page