The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't Save Any Changes

Discussion in 'General Discussion' started by zt710, Dec 24, 2004.

  1. zt710

    zt710 Registered

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I've just upgraded from 8.x to 9.9.9. I'm unable to do certain basic tasks from within the control panel for my main site. For example: when I try to add a cron job, it appears to submit successfully, but the new job doesn't show up in the cron list. When I try to add an email account, I don't get any error, but it doesn't show up in the account list. I can however add a forwarding entry and see it saved.

    Strangely I can modify everything on one of my other domains hosted on this sytem without a problem.

    Any info on debugging this would be appreciated.

    Thanks.
     
  2. compunet2

    compunet2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm having the same issue with crons on my system since upgrading too....
     
  3. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    What cpanel theme are you all using ? Anything showing in cpanel's error_log ?
     
  4. myusername

    myusername Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    691
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    chown -R us.*yourbase*
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    sounds like the account is out of disk space to me.
     
  5. compunet2

    compunet2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    You might be right on that for mine... however I'm also having a quota problem. I've tried running fixquotas & fixeverything, however it hasn't fixed them. If I try to change the quota, nothing happens (and the process just sits there using resources in top). Any suggestions to get the quotas working?
     
  6. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Fix quota's will take a while, thast normal. If your having problems with it using to much memory, or editquota, try the fix i recommended here: http://forums.cpanel.net/showthread.php?t=33736

    Either way you are recommended to upgrade using the above posted method ASAP.
     
  7. zt710

    zt710 Registered

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Problem Solved

    I solved my original problem. Somehow the permissions got messed up on the user's home directory, and he couldn't write to his home. Thanks for the error_log tip. The error showed up in there as: "/home/theuser/.crontab: No such file or directory".

    Thanks all.
     
Loading...

Share This Page