Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Can't Send/Recieve email !

Discussion in 'E-mail Discussion' started by FreeFox, Mar 14, 2004.

  1. FreeFox

    FreeFox Member

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi all,

    before one week we can't open our email from Outlook, Now our email can't send or recieve any email from the web site also.

    When i try to send any email to my web reply failure delivery :

    Unable to deliver message to the following address(es).

    Sorry, I wasn't able to establish an SMTP connection. (#4.4.1)
    I'm not going to try again; this message has been in the queue too long.


    So, What do you thinks ???!!!

    Regards
     
  2. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Can you open up /var/log/exim_mainlog and tell us what errrors are being displayed?
     
  3. FreeFox

    FreeFox Member

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    snickn,

    Thanks for your reply .

    in /var/log/

    I can't see exim_mainlog file or directory !!!!

    May be it's deleted ?

    What i must be do now ?
     
  4. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    ls -la /var/log/ | grep exim

    Paste the results of that.
     
  5. FreeFox

    FreeFox Member

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Nothing appear, No results :( !!!!
     
  6. frattay22

    frattay22 Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Use your ISP's SMTP server for outgoing mail to test it.

    Frank
     
  7. FreeFox

    FreeFox Member

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi all,

    Thanks for your interest.

    Seems like we have deleted the files,

    we need to re-create them ...

    Try

    running "/scripts/exim4" via SSH.

    If that dosent work, type "touch /var/log/exim_mainlog"

    The problem is FIXED now :)

    Kind Regards
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice