The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't update from 10.4.0-CURRENT_150 to 10.4.0-CURRENT_154

Discussion in 'General Discussion' started by isputra, Jul 22, 2005.

  1. isputra

    isputra Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2003
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mbelitar
    Hi,

    I already look this problem on this forum but can't find the right answer.

    There is no error when updating from SSH and the config already set on Current Release.

    Here is the end of the upcp process from SSH :

    -------------
    Digest::MD5 is up to date.
    URI is up to date.
    Net::FTP is up to date.
    HTML::Tagset is up to date.
    HTML::Parser is up to date.
    HTML::HeadParser is up to date.
    LWP is up to date.
    Term::ReadKey is up to date.
    Term::ReadLine::Perl is up to date.
    Text::Query is up to date.
    Image::Size is up to date.
    DBI is up to date.
    Safe::Hole is up to date.
    Tie::ShadowHash is up to date.
    IO::Scalar is up to date.
    Storable is up to date.
    Business::UPS is up to date.
    Spreadsheet::ParseExcel is up to date.
    Spreadsheet::WriteExcel is up to date.
    File::Copy::Recursive is up to date.
    Geo::IPfree is up to date.
    Digest::SHA1 is up to date.
    Sys::Hostname::Long is up to date.
    HTML::Template is up to date.
    GD::SecurityImage is up to date.
    File::Scan::ClamAV is up to date.
    perlmod--Install done
    GD installed ok
    Added Contact xxx@xxx.com
    Loading Symbol Table... /usr/local/cpanel/etc/sym/BitchX.sym ..Done
    Loading Symbol Table... /usr/local/cpanel/etc/sym/bnc.sym ..Done
    Loading Symbol Table... /usr/local/cpanel/etc/sym/eggdrop.sym ..Done
    Loading Symbol Table... /usr/local/cpanel/etc/sym/generic-sniffers.sym ..Done
    Loading Symbol Table... /usr/local/cpanel/etc/sym/guardservices.sym ..Done
    Loading Symbol Table... /usr/local/cpanel/etc/sym/ircd.sym ..Done
    Loading Symbol Table... /usr/local/cpanel/etc/sym/psyBNC.sym ..Done
    Loading Symbol Table... /usr/local/cpanel/etc/sym/ptlink.sym ..Done
    Loading Symbol Table... /usr/local/cpanel/etc/sym/services.sym ..Done
    Kill Proc Enabled
    Rebuilding Process List...Done
    Rebuilding Process List...Done
    Scanning for new mail senders.....Done
    Scanning suexec_log.Done
    ------------------------

    I think the upcp process not completed yet :confused:

    My WHM Version still 10.4.0-CURRENT_150
     
    #1 isputra, Jul 22, 2005
    Last edited: Jul 22, 2005
  2. eos1

    eos1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2003
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same problem here since last night...
    It seems like skipping upgrading process of cPanel build

    /scripts/upcp --force
    /scripts/upcp
    none of them works.

    I'm still on E57.
    WHM 10.3.1 cPanel 10.4.0-E57
    FreeBSD 5.2.1-RELEASE i386 - WHM X v3.1.0


    Ref: Support# 106126
     
  3. neutro

    neutro Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    what i did to upgrade was - go to whm Update Config - from Manual to Automatic - and then Upcp

    after finished Upcp then set to manual again

    ;)
     
  4. eos1

    eos1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2003
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Great!
    It works. Thank You!
     
  5. neutro

    neutro Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
  6. isputra

    isputra Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2003
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mbelitar

    Yes, works for me too :D
     
Loading...

Share This Page