The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Case 45085] Plugin Images Broken After 11.28 Upgrade

Discussion in 'General Discussion' started by Kahuna, Nov 30, 2010.

  1. Kahuna

    Kahuna Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Kind of a non-critical issue: For some reason the main images (ie: ConfigServer Security & Firewall) for all of my plugins (including new ones I install) are missing/broken in WHM. This has been happening ever since I upgraded to 11.28. Anyone know what this strange problem may be?
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,448
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    This is something for the CSF forums, as you can see here there's already a thread raised about it.
     
  3. Kahuna

    Kahuna Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It's not just CSF. It's every plugin I have. All the images are broken since I upgraded cPanel.
     
  4. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hi Kahuna,

    Could you post a screenshot (and html source if possible)? I was not able to get this to happen on my 11.28 machine.

    Thanks
     
  5. Kahuna

    Kahuna Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks Nick,

    Here's the code from that missing image section:
    Code:
    <body class="yui-skin-sam"> 
    <div id="pageheader"> 
            <div id="breadcrumbs"> 
                    <p>&nbsp;<a href="/cpsess1550189271/scripts/command?PFILE=main">Main</a></p> 
            </div> 
            <div id="doctitle"> 
                    <h1><span><img src="" alt="" /></span> ConfigServer Security & Firewall - csf v5.12</h1> 
            </div> 
    </div>
    I've attached a screen shot.
     

    Attached Files:

  6. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,448
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Can you please post a screenshot of some other plugin with a broken image?
     
  7. Kahuna

    Kahuna Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok. I've attached one.
     

    Attached Files:

  8. cPanelDavidN

    cPanelDavidN Integration Developer
    Staff Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    571
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi Kahuna,

    We're investigating the issue presently and will post back with more info soon.

    Best Regards,
    -DavidN
     
  9. cPanelDavidN

    cPanelDavidN Integration Developer
    Staff Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    571
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Kahuna, All,

    This bug has been remedied as of WHM/cPanel version 11.28.52. Please post back here or create a ticket (and reference internal bug report 45085) if this problem persists.

    Thank you for your patience.

    Regards,
    -DavidN
     
  10. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,448
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Fixed here in CURRENT. Thanks David! :p
     
Loading...

Share This Page