The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[CentOs] fresh installation but cpanel and whm ports don't work

Discussion in 'General Discussion' started by m.c, Mar 25, 2005.

  1. m.c

    m.c Registered

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    [SOLVED] [CentOs] fresh installation but cpanel and whm ports don't work

    hi,
    today i was installed cpanel on a fresh installation of CentOs.
    The installation it's complete ok.

    Now system is up, apache is up. Port 80 it's ok but ports: 2095.2083.2087 ecc doesn't works.

    When i tryning to connect to this port connection is refused.
     

    Attached Files:

    #1 m.c, Mar 25, 2005
    Last edited: Mar 25, 2005
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Edited this post as I realised that the problem you're having isn't the one I thought as port 2087 is bound. Do you have a firewall running with port 2087 open?

    One trick is to login to WHM on port 2086 and then regenerate the WHM certificate in the SSL/TLS section.
     
    #2 chirpy, Mar 25, 2005
    Last edited: Mar 25, 2005
  3. m.c

    m.c Registered

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hi...

    the iptables is stoped.
    view the file attached

    also ports without ssl have the same problem.

    view the attached image.


    thank you
     

    Attached Files:

    #3 m.c, Mar 25, 2005
    Last edited: Mar 25, 2005
  4. m.c

    m.c Registered

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    on backgrund was active iptables, when i was stopped it all will work fine
     
Loading...

Share This Page