The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cgi Error

Discussion in 'General Discussion' started by canaca, Feb 22, 2004.

  1. canaca

    canaca Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anyone ever see this error ? We have an order form giving us this error :

    CGI-BIN interface error: CONTENT_LENGTH is zero

    Now its not all the time.. only 30 % or so of submission does it do this.. the other time it works great... any ideas ?

    Its a cgi form.
     
  2. bmcpanel

    bmcpanel Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    546
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Is this cgi script being used in conjunction with SSL and Internet Explorer?
     
  3. canaca

    canaca Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  4. canaca

    canaca Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I dont know what else to do.. any ideas ??? it just started happening recently
     
  5. canaca

    canaca Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Im getting desperate here
     
  6. bamasbest

    bamasbest Well-Known Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    have you tried running the script from shell?


    perl -w myscript.cgi ?
     
Loading...

Share This Page