Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

CGI Graphic Image in Cluster missing

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by Lastqaurk, Jun 22, 2007.

  1. Lastqaurk

    Lastqaurk Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    In cluster configuration, there is supposed to be a graphic image named "tracednspeer.png". This is executed by the cgi, "tracednspeer.cgi".

    How can I make my image to show? I am using cPanel 11 on one host and it is working ok. But in another host, it doesn't. I thought I set up everything the same.
     
  2. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,480
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Please open a ticket @ https://tickets.cpanel.net/submit/ and PM me the #.

    You are probably just missing a perl module :)

    Thanks
     
  3. Lastqaurk

    Lastqaurk Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Tech support got mine fixed.

    To all who are having the same problem, all they did was reload GD.
     
  4. sureshm

    sureshm Registered

    Joined:
    Nov 5, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Just to inform.

    To reload GD.. use

    /scripts/cleangd

    :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice