The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CGI path problem - host no help

Discussion in 'General Discussion' started by Canned_Heat, Aug 30, 2004.

  1. Canned_Heat

    Canned_Heat Member

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Cannot execute scripts. Get 500 error.
    I'm setting path exactly as indicated on cpanel page and chmod 755.

    Crediblehost support no help.

    Is there a simple utility that can be uploaded to the root directory that allows me to set a path in the script so as to test the path and/or to test if perl has been configured correctly for my hosted account?

    Thx.
     
  2. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    in the cgi file..make sure your path to perl is set

    its either in these 2 places normally

    /usr/bin/perl

    or
    /usr/local/bin/perl

    put cgi scripts in your cgi-bin folder
     
  3. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Add this:

    use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);

    near the beginning of the script. It will print out the problems to the browser, usually.
     
Loading...

Share This Page