The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cgi/perl scripts NOT excecuting

Discussion in 'General Discussion' started by mpi, Apr 6, 2006.

  1. mpi

    mpi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i cannot run cgi scripts in ANY of the created accounts.

    in other words, cgi/perl scripts run fine here:

    /usr/local/apache/cgi-bin

    but they do NOT even excecute in i.e:

    /home/username/cgi-bin

    and yes, i have set the correct permissions.

    what can be causing this?
     
  2. xidica

    xidica Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Texas
    Make sure you have the correct ScriptAlias directives inside each VirtualHost directive in Apache :

    Here's an example :

    Code:
    <VirtualHost xxx.xx.xxx.xx>
    ServerAlias www.xxxx.xxx.xx xxxx.xxx.xx
    ServerAdmin webmaster@xxxx.xxx.xx
    DocumentRoot /home/xxxx/public_html
    BytesLog domlogs/xxxx.xx.xx-bytes_log
    <IfModule mod_userdir.c>
    UserDir disabled
    UserDir enabled xxxx
    </IfModule>
    ServerName www.xxxx.xxx.xx
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/xxxx/public_html/cgi-bin/
    User xxxx
    Group xxxx
    CustomLog domlogs/xxxx.xxx.xx combined
    </VirtualHost>
    
     
  3. mpi

    mpi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    paths


    if you're referring to the correct paths, i checked. they are ALL correct.
     
  4. mpi

    mpi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    code

    edited.

    Note: already figured it out.
     
    #4 mpi, Apr 6, 2006
    Last edited: Apr 6, 2006
  5. mpi

    mpi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Wow!

    holy mother of god....it was missing a set of quotes...took me over 4 hours to figure out...
     
Loading...

Share This Page