The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CGI Problem

Discussion in 'General Discussion' started by jonmar, Jan 11, 2004.

  1. jonmar

    jonmar Member

    Joined:
    Sep 13, 2003
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi all. I have a client that is trying to install a program called "Coranto". He has a guy working on the install with him and they are having a problem. They say

    My question {I don't know anything of this program they are trying to install}, is whether it's possible that my server settings are something that may be causing their problem? I'm relatively new to cpanel, but have learned alot. I'm still leery about doing something on the server when I'm not sure about it though. Any help, or possible suggestions are appreciated.

    UPDATE: I have given this client and his tech SSH access and this is what they tell me:
     
    #1 jonmar, Jan 11, 2004
    Last edited: Jan 11, 2004
  2. Freehen

    Freehen Member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    The programmer. he's sure that he has written:

    open(name, ">>$file"); and not open(name, ">$file");

    cuz if he only wants to add to the file he should use >>
    if he uses > the file gets overwritten..

    if the Formparsing is incorrect the script has no data to print to the file..


    keep me posted about his issue.. :)
     
Loading...

Share This Page