Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

CGI Scripts not working

Discussion in 'General Discussion' started by tmhost, Apr 1, 2006.

  1. tmhost

    tmhost Registered

    Joined:
    Mar 22, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have a script at http://myfastsearch.net and it keep's on showing the 500 error. If someone could tell me what to do it would be much appreciated. I have tried the quick fix in "interactive knowledge base".
     
  2. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,480
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider

    Check /usr/local/apache/logs/error_log or the error log in cPanel
     
  3. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    343
    Location:
    ON, Canada
    You could also add this line

    use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);

    near the top of the script to see if the browser gives you any tips.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice