Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

CGI showing blank page server wide, anyone else get this?

Discussion in 'General Discussion' started by WebHostPro, Jul 16, 2003.

  1. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,651
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Strange stuff, cgi shows a blank page for any script, no errors, just a blank html page.

    Anyone know how to trouble shoot this and what would cause it?

    Thanks,,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. rhood

    rhood Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Have you checked your Apache error log?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,651
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Thanks,

    I wasn't sure if cgi error's are on the apache logs..

    I ended up rebooted the server and it cam back up with no problems.

    I am going to check the logs to see what's up, strange...

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice