The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CgiEmail not installing

Discussion in 'E-mail Discussions' started by psw1, Jun 3, 2003.

  1. psw1

    psw1 Active Member

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a new account using bluelagoon and cgiemail does not install at all. The message page comes up as usual but no files are installed in the cgi-bin folder.

    Any ideas?

    Thanks!

    I just checked an old account and guess what? CgiEmail won't install on it either!

    What has changed?

    Running:

    WHM: 6.4.2
    Cpanel 6.4.2-S51
    RedHat 7.2
     
    #1 psw1, Jun 3, 2003
    Last edited: Jun 3, 2003
  2. psw1

    psw1 Active Member

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Am I the only one with this problem?

    Some of the other threads look llike they be experiencing the same problem but haven't checked to see if the script gets installed...

    Can we get some help from someone? PLEASE?

    :(

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. denisdekat09

    denisdekat09 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2002
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Francisco
    check the feature set...

    I had one account do that, and it had a feature set.
     
Loading...

Share This Page