The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

change default skins, but doesnt work

Discussion in 'General Discussion' started by rich2, Nov 11, 2002.

  1. rich2

    rich2 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2002
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    This has been a problem for a while, and it occurs on all my cpanel servers

    in Edit Setup, I change the Default Skin to the one I choose, but it NEVER works, every account I setup is still using Advanced

    anyone else have this issue? I know it occurs on all 3 of my servers.
     
  2. mikerayner

    mikerayner Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2002
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    [quote:43a88b7a19][i:43a88b7a19]Originally posted by rich2[/i:43a88b7a19]

    This has been a problem for a while, and it occurs on all my cpanel servers

    in Edit Setup, I change the Default Skin to the one I choose, but it NEVER works, every account I setup is still using Advanced

    anyone else have this issue? I know it occurs on all 3 of my servers.[/quote:43a88b7a19]
    refer to this thread to find your answer click on the link
    http://forums.cpanel.net/read.php?TID=5096
     
  3. rich2

    rich2 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2002
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    too bad openBB sucks so bad when i click that link it just takes me to a page that says YOU ARE ALREADY LOGGED IN.

    this occurs frequently when searching of just browsing forums, sorry for the hostility just VERY aggravating when trying to find out something :(
     
Loading...

Share This Page