Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Change nameserver

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by adriandaz, Jul 17, 2004.

  1. adriandaz

    adriandaz Member

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Hull, UK
    Hi, I am trying to change the address of my nameservers slightly in cPanel, and everytime I try to assign an IP I get the "IP address xxx.xxx.xxx.xxx already assigned"

    How can I start with a clean plate? and set the DNS IPs/addresses again?

    thanks,

    Adrian.
     
  2. Jaime

    Jaime Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Palma de Mallorca
  3. adriandaz

    adriandaz Member

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Hull, UK
    Looks like the problem I am having,

    I'll have a look now,

    thanks,

    Adrian.
     
  4. adriandaz

    adriandaz Member

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Hull, UK
    Damn, US DNS services are so bloody slow.

    Adrian.
     
  5. adriandaz

    adriandaz Member

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Hull, UK
    Updated now. Works fine,

    thanks,

    Adrian.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice