The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Change Nameservers Question

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by tommytx, May 30, 2016.

  1. tommytx

    tommytx Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I need to make a nameserver change in the whm w/o deleting and reloading the entire site. Can I simply make the 3 changes shown on the image and save and that is all or is it more complicated.. See Image below..

    2016-05-30_2031.png
     
    #1 tommytx, May 30, 2016
    Last edited by a moderator: May 31, 2016
  2. tommytx

    tommytx Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    OH.. the reason I am asking is that I tried that and 2 days later still not propagating.. so just wondering if that is correct and if there is a way to run a dns program to see where the blockage is..
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    648
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    It's acceptable to make those changes, however you must also change the name servers at that domain's registrar if you have not yet done so. There's a nameserver guide here you may find helpful:

    [Tutorial] Nameserver configuration on cPanel servers

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page