The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Change server - problem with charset

Discussion in 'Workarounds and Optimization' started by fcbinfo, Apr 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fcbinfo

    fcbinfo Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello... i got new cloud, and when i install cpanel it install version 11.32 and my old server have 11.30.

    When i transfer accounts, i have a big problem with charset in some websites.

    I dont know what is wrong. I have this works good on old server... and now on the new server got this problem with charset.

    Someone know where i need to go to check it?

    Thank you for help.
     
  2. fcbinfo

    fcbinfo Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'm going crazy.

    I tried everything I could. Do not really know what to do.

    I checked various settings on my old server, and also checked on the new server. Are all equal.

    Maybe problem with apache, I do not know where else to go.

    This is only a transfer server. From old to new the only difference is that old server is centos 6.2 64 bit and the new is centos 6.2 32 bit. But I'm also sure that the problem is not there.

    And now I'm also seeing my old server, so this version 11.32.2 build 15. I believe it was an automatic update from 11.30 to 11.32.

    When i access website from http://IP/~username on old server, charset works without problem, and on a new server i have crazy charsets on this websites.

    Tried with account transfers, tried with download website via ftp and upload to the new server with ftp.

    Still getting wrong charset.

    OMG
     
  3. fcbinfo

    fcbinfo Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Tested now in a other server of my friend.

    Works good, without charset issues. This problem still only on this new server.
     
  4. fcbinfo

    fcbinfo Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Using easyapache again, and doing comparision on 2 servers... i see the old server have not selected extension for php mime magic.

    I just rebuild apache without this mime magic extension, and now the problem is solved.

    Thank you.

    This post can be closed or deleted.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page