Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Changin an accounts ip

Discussion in 'General Discussion' started by Sean_N, Jun 4, 2002.

  1. Sean_N

    Sean_N Member

    Joined:
    Jan 1, 2002
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    How do i change an accounts ip address ?

    I.E. if it had the ip 1.2.3.4 how do i change it to 1.2.3.5

    Thanks

    Sean
     
  2. itf

    itf Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    modify /etc/httpd.conf & /etc/proftpd.conf about that account

    then in WHM -& IP functions -& Rebuild IP address pool
     
  3. Sean_N

    Sean_N Member

    Joined:
    Jan 1, 2002
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    Hi

    i found the vaues in the httpd.comf where are they in proftp ?

    Thanks for the reply

    Sean
     
  4. itf

    itf Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    [quote:4080a6d80f][i:4080a6d80f]Originally posted by Sean_N[/i:4080a6d80f]

    Hi

    i found the vaues in the httpd.comf where are they in proftp ?

    Thanks for the reply

    Sean[/quote:4080a6d80f]
    /etc/proftpd.conf
     
  5. Sean_N

    Sean_N Member

    Joined:
    Jan 1, 2002
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    Thanks for your help

    Sean
     
  6. diederik

    diederik Member

    Joined:
    Feb 1, 2002
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    There's an option now to change the accounts' IP address in WHM ( they added it like 2 days ago ).

    Saves you some work :)
     
  7. itf

    itf Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    [quote:ddd9f7d231][i:ddd9f7d231]Originally posted by diederik[/i:ddd9f7d231]

    There's an option now to change the accounts' IP address in WHM ( they added it like 2 days ago ).

    Saves you some work :)[/quote:ddd9f7d231]

    Yes, A new great feature which save time
     
  8. Sean_N

    Sean_N Member

    Joined:
    Jan 1, 2002
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    Yep

    I have already used it twice

    Thanks CPanel Team

    Sean
     
Loading...

Share This Page