Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Changing IP's subnet?

Discussion in 'General Discussion' started by schoeps, Oct 7, 2013.

  1. schoeps

    schoeps Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    63
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    158
    Is there a way to edit a dedicated IP's subnet?

    Right now I have a site set to
    255.255.255.128

    I need to set it to
    255.255.255.255

    Is there any way to do this post setup?

    Thanks so much!
    Brian
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    353
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    if its the main IP and or your using the normal network settings in /etc/sysconfig/network-scripts
    edit the ifcfg-ethX

    if added them via WHM
    edit /etc/ips

    & restart all
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #2 dalem, Oct 7, 2013
    Last edited: Oct 7, 2013
  3. schoeps

    schoeps Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    63
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    158
    Thank you!
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice