The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Chilisoft/Sun ONE Hose after cPanel Update

Discussion in 'General Discussion' started by Solokron, Oct 19, 2005.

  1. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    The recent cPanel update appears to have hosed the Sun ONE install.

    I have restarted ASP from Sun ONE's web server management interface which restarts fine.

    Every 9 minutes I am receiving

    chilisoft failed @ Wed Oct 19 06:40:40 2005. A restart was attempted automagicly.

    I have reinstalled Sun One with no problems.

    Reinstalled Apache which produced:

    Executing /scripts/postbuildapache (if exists)...Done
    casp2ap: Sun Java System Active Server Pages web server module started, version 4.0.2.35
    /etc/rc.d/init.d/httpd start: httpd started
    Waiting for httpd to restart..............finished.

    Cleared out tmp cache and rebuilt Sun One as well. Updated cPanel to the latest release version. Rebooted the server to no avail.

    I am suspecting the cPanel cron check is incorrectly locating the service name.
     
  2. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I think I have this figured out. Thanks.
     
  3. netwrkr

    netwrkr Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Care to enlighten the rest of us should anyone else encounter the same issue?
     

Share This Page